Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 06. 2013. 10:14 >> 10:14

NASTUPIĆE U KVINSU

Marej spreman za povratak na teren

Andi Marej je kazao da će biti spreman za turnir u Kvinsu koji se igra sljedeće nedjelje, što ga ohrabruje da će biti spreman za Vimbldon, na kojem je prošle godine poražen u finalu od Rodžera Federera.

Drugi teniser na ATP listi nije igrao nakon povlačenja sa turnira u Rimu prošlog mjeseca. Nakon što je propuštio Rolan Garos zbog povrede donjeg dijela leđa, strahovalo se da neće biti spreman ni za Vimbldon, koji počinje 24. juna.

"U narednim danima neće biti povlačenja, igraću na turniru u Kvinsu", napisao je Marej na svom Tviter profilu.

Povredu Leđa Škot vuče zadnjih 18 mjeseci, čak se i nastavak karijere dovodio u pitanje. Prije pauze igrao je pod terapijom, ali je nakon Rima i meča sa Granoljesom morao da odmori.

"Bilo je teško, već godinu i po imam probleme. Nekad se bolje osjećam, nekad se stanje pogorša, a sve zavisi i od podloge na kojoj igram. Na šljaci imam najviše problema", kazao je Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније