Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 06. 2013. 16:06 >> 16:07

SAVLADAN KOLŠRAJBER

Đoković u četvrtfinalu RG

Novak Đoković plasirao se među osam najboljih na Rolan Garosu, pobjedom nad Filipom Kolšrajberom od 3:1 (4:6, 6:3, 6:4, 6:4).

Kolšrajber je bio raspoložen danas, zadavao je mnogo problema prvom reketu svijeta, posebno na početku duela. Đoković je izgubio gem na svoj servis u prvom setu pri rezulatatu 2:2, kolšrajber je čuvao prednost došao do vođstva 1:0.

U drugom i trećem setu, Đoković je napravio brejkove pri rezultatu 2:1, nije dozvolio da Nijemac napravi iznenađenje, iako se mučio na svoj servis.

Četvrti set je bio najuzbudljivi na meču. činilo se da će Đoković lagano da privede meč kraju, napravio je dva brejka, vodio 5:2, ali Kolšrajber uspijeva da uzme gem na servis rivala. Ipak, Đoković iz trećeg pokušaja osvaja šesti gem, što mu donosi plasman u četvrtfinale turnira u Parizu, gdje će igrati protiv Tomija Hasa, koji je bio bolji od Mihaela Južnjija 3:0 (6:1, 6:1, 6:3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније