Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

13. 10. 2016. 16:48 >> 16:26

MASTERS - ŠANGAJ

Žil Simon i Marej prošli, Raonić ispao

Francuski teniser Žil Simon plasirao se u četvrtfinale mastersa u Šangaju, pošto je danas pobijedio trećeg igrača svijeta, Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:4, 6:4.

Meč Simona i Vavrinke trajao je sat i 37 minuta. 

Francuz će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Džeka Soka.

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale mastersa u Šangaju, pošto je danas u osmini finala pobijedio Francuza Luku Puja sa 6:1, 6:3.

Drugi teniser svijeta će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Gael Monfis iz Francuske i Belgijanac David Gofan.

Amerikanac Džek Sok napravio je iznenađenje u osmini finala, pošto je eliminisao Kanađanina Miloša Raonića poslije tri seta - 0:6, 6:4, 7:6.

Meč Simona i Vavrinke bio je posljednji duel osmine finala tako da su poznati svi parovi četvrtfinala mastersa u Šangaju:

Novak Đoković - Miša Zverev
Roberto Bautista Agut - Žo-Vifred Conga
Džek Sok - Žil Simon
David Gofan - Endi Marej

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније