Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: S.V. [ beta,rtcg ]

11. 10. 2016. 16:38 >> 16:56

ČEKA GA ZVEREV

Conga eliminisao Tipsarevića

Srpski teniser Janko Tipsarević eliminisan je s turnira u Šangaju, pošto je u drugom kolu poražen od Francuza Žoa-Vilfreda Conge u dva seta, 3:6, 6:7 (6).

Conga je do trijumfa u prvom međusobnom duelu s Tipsarevićem došao poslije sat i 40 minuta igre.

Conga, deveti nosilac na masters turniru u Šangaju, u osmini finala sastaće se s boljim iz duela između Hrvata Marina Čilića i Aleksandera Zvereva iz Nemačke.

Francuz je u prvom setu do jedinog brejka došao u šestom gemu, da bi u drugom Tipsarević prvi uspio da oduzme servis rivalu i povede s 4:2, ali je Conga uspio da se vrati, pa je set potom otišao u taj-brejk.

Tipsarević je u taj-brejku imao dvije vezane set lopte, od čega jednu na svoj servis, ali je Conga još jednom uspio da preokrene i na kraju izbori plasman u treću rundu turnira u Šangaju.

Conga će u narednoj rundi igrati protiv Njemca Aleksandra Zvereva koji je izbacio Marina Čilića 3:6, 6:3, 6:2.

Čilić je bolje ušao u meč i brejkom u osmom gemu za 5:3 slomio otpor Njemca u prvom setu. Ipak, Zvereva to nije pokolebalo, naprotiv, sredinom drugog seta je stigao do brejka i potom lako priveo set kraju 6:3.

U odlučujućem setu, Njemac je dva puta oduzeo servis rivali i iskoristio treću meč loptu za prolaz dalje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније