Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

sportske.net

08. 05. 2016. 16:19   >>  16:02

TONI NADAL SMATRA

"Đoković može da pretekne Rafu i Rodžera"

Stigla je još jedna od bezbroj pohvala na račun Novaka Đokovića. Ovaj put iz tabora jednog od najvećih rivala, Rafaela Nadala.

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, je u izjavi za španski radio komentarisao aktuelni turnir u Madridu i tom prilikom se osvrnuo na Novaka Đokovića, govoreći o šansama da Đoković pretekne Federera i Nadala po broju Gren Slem titula.

"Veoma je moguće da će Novak preteći njih dvojicu, jer igra fantastično. Iako je Rafael igrao odlično u Monte Karlu i Barseloni i pobjeđivao igrače top klase, za mene je Đoković favorit broj 1" rekao je Toni Nadal.

Podsjećamo Rodžer Federer je sa 17 osvojenih grend-slemova rekorder po broju titula, dok Rafael Nadal ima 14.

Osim o Đokoviću, Toni Nadal je naravno govorio o Rafaelu Nadalu i njegovoj eliminaciji od Endija Mareja.

"Meč je u određenim djelovima bio veoma izjednačen, Rafael je promašivao poene u bitnim momentima i nije iskoristio brojne brejk lopte. Sa druge strane Marej je servirao sjajno u ključnim momentima i to je odlučilo meč" zaključio je Toni Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније