Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

17. 05. 2013. 23:41 >> 23:41

WTA RIM

Prošla Azarenka, furiozna Serena

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u polufinale turnira u Rimu savladavši u preostalom četvrtinalnom meču Australijanku Samantu Stosur sa 6:4, 1:6, 6:3. Serena Vilijams je pobijedila Karlu Suares Navaro (6:2, 6:0) i plasirala se u polufinale.

Bjeloruskinji je bio potreban samo jedan brejk da dođe do prednosti u setovima, ali je onda potpuno stala i omogućila Stosur da se sa ubjedljivih 6:1 vrati u meč. Ipak, imala je više koncentracije i uspjela je da riješi meč u svoju korist.

U polufinalu turnira koji se igra za ukupan nagradni fond od 2,36 miliona dolara sastaju se Vilijams - Halep i Azarenka - Erani.

Sereni je pobjeda nad Španjolkom bila  22. u nizu, što joj je najduža serija pobjeda u karijeri, a za plasman u finale boriće se sa Simonom Halep.

Ruska teniserka Marija Šarapova povukla se sa turnira u Rimu, na kojem je u četvrtfinalu trebalo da igra sa Italijankom Sarom Erani.  Šarapova, koja je drugi nosilac na turniru tiče, organizatori su saopštili da je donijela odluku o povlačenju zbog "fizičkih problema".

Srpska teniserka Jelena Janković je nakon velike borbe sa Rumunkom Simonom Halep, ispustila pobjedu u četvrtfinalu Rima. Halep je dobila susret rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:0 i 7:5 i plasirala se u narednu rundu turnira.

Srpska teniserka je nakon brejka u trećem setu servirala za meč, ali na kraju nije uspjela da slavi u meču sa Rumunkom. Poslije revije brejkova Jelena je imala 5:4 i 40:15 uodlučujućem setu, međutim, izgubila je i taj gem i naredna dva i ostala bez polufinala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније