Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

11. 05. 2013. 14:53 >> 14:58

ATP MADRID

Šarapova i Serena u finalu

U finalu turnira u Madridu igraće Marija Šarapova i Serena Vilijams. Šarapova nije dozvolila da Ana Ivanović napravi još jedno iznenađenje, dok je Amerikanka bila je bolja od Sare Erani.

Marija Šarapova je sa 2:0 (6:4, 6:3), u 76 minuta igre, savladala ivanović i izborila plasman u finale. To je bio deveti duel dvije teniserke, a sad je 7:2 u pobjedama u korist Ruskinje.
Prvi set odlučio je brejk Šarapove pri rezultatu 2:2 u gemovima, iako je srpska teniserka u par navrata imala prilku da oduzme servis protivnici. Do kraja seta, Šarapova je, agresivnim servisima uspjela da održi prednost i povede 1:0.

Početak drugog seta pripao je Ivanovićevoj, koja je povela 2:0 u gemovima. Ruskinja se odmah vratila brejkom, a zahvaljujući greškama najbolje srpske teniserke napravila je još dva i tako zakazala duel sa Serenom Vilijams.

 

Serena Vilijams, koja je prvi nosilac turnira i prošlogodišnja šampionka,  ranije danas, bila je bolja od Sare Erani 2:0 (7:5, 6:2).

Amerikanska je, u prvom setu, propustila tri brejk lopte, da bi iz četvrtog pokušaja na servis protivnice uspjela da dođe do vođstva.

U drugom setu Italijanka nije imala šansi. Erani se držala na početku seta, ali je furiozna serija Amerikanke slomila njen otpor.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније