Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 05. 2013. 13:27 >> 13:27

ĐOKOVIĆ I VILIJAMS

Sve po starom na vrhu ATP i WTA liste

Novak Đoković je 80. nedjelja na vrhu ATP liste, čime je došao do diobe devetog mjesta sa australijancem Lejtonom Hjuitom, ali će ga već sljedeće nedelje preteći, bez obzira na rezultat na ovonedjeljnom Mastersu u Madridu.

Novak ima 12.900 bodova na prvom mjestu, a prate ga Švajcarac Rodžer Federer sa 8.670 i Endi Marej iz Velike Britanije sa 8.570.

Među prvom desetoricom nije bilo promjena, iza najbolje trojice slijede Davif Ferer, Rafael Nadal, Tomaš Berdih, Huan Martin del Potro, Žo-Vilfred Conga, Rišar Gaske i Janko Tipsarević.

I na vrhu WTA liste nije bilo promjena, čelo drži Amerikanka Serena Vilijams sa 11.115 bodova, ispred Marije Šarapove iz Rusije sa 10.240.

Treća je Bjeloruskinja Viktorija Azarenka, koja ima 9.130. Slijede Kineskinja Na Li, Njemica Anđelika Kerber, Italijanka Sara Erani, Čehinja Petra Kvitova, Australijanka Samanta Stosur i nekadašnja broj jedan, Dankinja Karolina Voznijacki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније