Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Handball Montenegro

23. 07. 2015. 17:50 >> 17:46

VJEROVATNO IZGUBILI MJESTO

Crna Gora bez predstavnika u SEHA ligi!

Crnogorski muški klupski rukomet je doživio još jedan šamar, čini se nikad jači s obzirom da ni u sezoni koja slijedi naša zemlja neće imati svog predstavnika u SEHA ligi.

Sastanak čelnika tog takmičenja održan je danas, na kojem je definisan kalendar takmičenja, ali i ekipe koje će učestvovati.

Našeg šampiona Lovćena nema među deset odabranih (kao ni Budvanske rivijere koja je izvisila jer se Cetinjani na vrijeme nijesu izjasnili), tako da je Crna Gora vrlo vjerovatno izgubila svoje mjesto u SEHA ligi i za narednih nekoliko godina, piše rukometni portal Handball Montenegro.

"Crna Gora će dobiti još jednu šansu da prijavi svoj klub za učešće u SEHA ligi, ali će isti morati da ima neophodne uslove za takmičenje. Koliko vidimo ništa se na Cetinju nije promijenilo još od prošle sezone, a ukoliko tako ostane teško da će više predstavnik Crne Gore imati šansu da bude dio SEHA lige, jer ćemo iz sezone u sezonu biti sve organizovaniji i rigorozniji",kazao je prije skoro tri mjeseca prvi čovjek SEHA lige Mihajlo Mihajlovski.

Ne da se u međuvremenu ništa nije promijenilo na bolje već se igrački kadar našeg šampiona osipa. Pošli su ponajbolji igrači Marković, Popović, Simović, klubove traže i ostali igrači, a slična situacija je i sa drugim klubovima u našoj zemlji, s obzirom da je u proteklih mjesec dana čak 15 rukometaša napustilo Crnu Goru, tako da će i liga biti nikad slabija. Sve ovo nagovještava da bi muški klupski rukomet ubrzo mogao da bude na nivou amaterizma, s obzirom da igrači odlaze u inostranstvo za plate od svega nekoliko stotina eura, koje ne mogu dobiti kod kuće.

U SEHA ligi će sledeće sezone igrati aktuelni šampion Vesprem, te Vardar, Zagreb, Meškov, Tatran, Vojvodina, Zomimak, Borac, Spartak i Nekse.

Nova sezona startuje 28.avgusta, a u prvom kolu će snage odmjeriti Varar i Zomimak, Zagreb i Nekse, Spartak i Vojvodina, Borac i Meškov, te Tatran i Vesprem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније