Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 04. 2013. 21:00 >> 21:00

NOVI UGOVORI

Knežević i Voltering i dalje u Budućnosti

Igračice koje su ove sezone predvodile rukometni klub Budućnost, srednji bek Milena Knežević i golmanka Klara Voltering produžile su ugovore sa klubom. Crnogorska reprezentativka je potpisala novi četvorogodišnji ugovor, a njemačka golmanka je dogovorila produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Dvadesettrogodišnja Knežević ove sezone je bila najbolji strijelac Budućnosti u Ligi šampiona sa 86 golova, a bila je i najbolji strijelac najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu dok ''plave'' nijesu završile nastup na evropskoj sceni.

Knežević je šest sezona u prvom timu Budućnosti, a ove godine je bila predvodnik nove generacije najvećeg crnogorskog kluba.

Sjajnu sezonu imala je i Klara Voltering, koja je bila jedna od najzaslužnijih što su ''plave'', i pored činjenice da su nastupale u znatno izmijenjenom i podmlađenom sastavu, ispunile cilj i izborile plasman u glavnu rundu Lige šampiona.

Tridesetogodišnja njemačka reprezentativka Klara Voltering je u Podgoricu stigla uoči početka prošle sezone i sa ekipom Budućnosti je osvojila trofej Lige šampiona, a s obzirom na to je i ove sezone bila jedna od najboljih igračica tima Dragana Adžića, uprava kluba se odlučila za nastavak saradnje.

Budućnost je već dobila dva pojačanja za narednu sezonu - ugovore sa podgoričkim klubom potpisale su danska reprezentativka i desni bek Randersa Kamila Dalbi i poljska reprezentativka i bek Lublina Kinga Bizdra.

 

Tekst i foto: www.zrkbuducnost.com

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније