Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 05. 2015. 16:03 >> 17:31
1

NAJBOLJI STRIJELAC TAKMIČENJA

Neagu u idealnom timu Lige šampiona

Rukometašica Budućnosti, Rumunka Kristina Neagu, izabrana je u idealni tim Lige šampiona ove sezone, objavljeno je na zvaničnom sajtu Evropske rukometne federacije (EHF).

U anketi učestvovalo je 22 hiljade posjetilaca sajta EHF.

Lijevi bek crnogorskog prvaka je sa 92 gola najbolji strijelac dosadašnjeg dijela Lige šampiona.

Najbolje lijevo krilo je Francuskinja Siraba Dembele iz Vardara, najbolji pivot je Norvežanka Hajdi Loke iz Đera, dok je njena saigračica, Mađarica Aniko Kovačic najbolji srednji bek.

Kao najbolji desni bek u idealnom timu je Norvežanka Nora Merk iz Larvika, njena saigračica i sunarodnica je Lin Krisn Rigelhut-Koren, dok je Dankinja Sandra Toft iz Larvika.

Mađarica Dorina Korsos iz Đera je najbolji odbrambeni igrač, najbolja mlada rukometašica je Rumnka Eliza Julija Buhecki iz ekipe Baja Mare, dok je odlukom glasova posjetilaca sajta najbolji trener, Španac Martin Ambros iz Đera.



Finalni turnir Lige šampiona biće održan u subotu i nedjelju, a u polufinalu rivali će biti Budućnost i Vardar, odnosno Larvik i Dinamo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније