Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 02. 2013. 08:01   >>  08:00 15

I ZVANIČNO

Jovanka Radičević potpisala za Vardar

Najbolje desno krilo Evrope potpisalo ugovor sa ambicioznim klubom iz Skoplja.

Jovanka Radičević će u Vardar otići na kraju sezone, kada joj istekne saradnja sa Đerom. Iz mađarskog kluba sa njom u Makedoniju ide i Andrea Lekić.

Radičević je za zvanični sajt makedonskog kluba izjavila da voli izazove u sportu, da proba nešto novo i vidi kako će to ispasti.

„Vardar ima velike ambicije i želim da budem dio toga. Volim Skoplje i Makedoniju, i vjerujem da sam izabrala pravi klub. Svaki igrač želi da igrati pred pravom publikom, a ja znam da Skoplje to ima", rekla je Radičević.

Radičević i Lekić su bile u idealnoj sedmorci Evropskog prvenstva u Srbiji. Radičević je proglašena za najbolje desno krilo, a Lekićeva za najuspješnijeg srednjeg beka.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније