Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

29. 03. 2013. 21:05 >> 21:30

REGIONALNA LIGA

Budućnost slavila u Koprivnici

Rukometašice Budućnosti su u utakmici 12. kola, u Koprivnici savladale Podravku 25:22 (8:11) i revanširale se hrvatskom timu za poraz u prvom međusobnom duelu (26:22).

Budućnost se tako revanširala šampionu Hrvatske za jedini poraz koji je doživjela u Regionalnoj ligi ove sezone - izabranice Dragana Adžića savladale su u Koprivnici ekipu Podravke 25:22 (8:11) u utakmici 12. kola regionalnog takmičenja.

Crnogorski šampion ostvario je desetu pobjedu, u kojoj je ove sezone doživio po jedan remi i poraz, dok je Podravka doživjela prvi poraz nakon deset pobjeda i dva remija. Budućnost sada ima bod manje od lidera takmičenja, ali uz utakmicu manje.

"Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu i imao je tri gola prednosti nakon prvog poluvremena. Nakon što su se zagrijale u prvom poluvremenu, djevojke su u nastavku odigrale znanto bolje, postigle su 17 golova, primile samo 11 i zahvaljujući takvom odnosu, ostvarili smo pobjedu protiv kvalitetnog protivnika. Podravka koja u svom sastavu ima pet standardnih reprezentativki Hrvatske, reprezentativku Slovenije Šon i odličnu igračicu kao što je Sanja Damjanović, ima veliki kvalitet i raduje odnos djevojaka, jer su savladale takav tim poslije naporne sezone u Ligi šampiona",   kazao je Adžić.

Najefikasnije u redovima Budućnosti bile su Majda Mehmedović sa šest i Milena Knežević sa pet golova, dok je Sanja Damjanović sa 13 golova, bila najbolja igračica Podravke.

Budućnost će u subotu (16.30 sati) u Zagrebu   igrati protiv Lokomotive , trećeplasiranog tima na tabeli.

(ŽRKBudućnost.com)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније