Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

23. 10. 2014. 21:23 >> 21:28

BUDUĆNOST PODIŽE FORMU

Žderić očekuje pobjedu u Koprivnici

Golman Budućnosti Marta Žderić kazala je da u duelu sa bivšim klubom, Podravkom u Koprivnici očekuje kvalitetan meč i pobjedu podgoričkog tima. Budućnost i Podravka odigraće u subotu utakmicu drugog kola B grupe Lige evropskih šampiona.

Žderić je kazala da će to biti prvi duel dva rivala u Ligi šampiona od kada je ona na golu crnogorskog prvaka, podsjećajući da su do sada igrali turnire i prijateljske utakmice.

"Očekujem da osvojio prve podove na strani, dakle očekujem samo pobjedu. Takođe očekujem da se dižemo kroz svaku utakmicu, te da živimo i igramo kao i do sad - kao tim, što je najbitnije, kazala je Žderić u izjavi za zvanični sajt Evropske rukometne federacije.

Ona je, komentarišući odličnu partiju i iskorišćenu priliku protiv Vardara, kazala da uživa u svakom treningu i u svakoj utakmici.

"Još od početka priprema osjećam se odlično, kako na terenu tako i van njega. Radim najbolje što mogu u svakom trenutku i kad dobijem priliku želim da je iskoristim najbolje što mogu", rekla je Žderić.

Ona je kazala da nije očekivala laku pobjedu protiv Vardara, podsjećajući da je Vardar prošle sezone bio polufinalista Lige šampiona.

"Vardar je odlična ekipa i znale smo da će i sa naše i sa njihove strane biti ponekih grešaka jer je to prva utakmica u Ligi šampiona. Mi smo se pripremile odlično za utakmicu, odigrale smo vrlo borbeno, odigrale smo kao tim, a to uvijek i pobjeđuje. Naravno, nisam očekivala laku pobjedu, jer je to ekipa sa kojom smo prošle sezone igrali na finalnom turniru Lige šampiona. Srećna sam što smo pobijedile i osvojile prve bodove".

Golman Podravke, Mirjana Milenković, kazala je da je Budućnost, njen bivši klub, jedan od kandidata za titulu prvaka Evrope, ali da se neće lako predati.

"Budućnost je glavni konkurent za osvajanje Lige šampiona, ali to ne znači da ćemo se predati. Pokazale smo da možemo da igramo sa njima tako da samo borba dok kraja i zajedništvo nas može dovesti do pozitivnog rezultata", rekla je Milenković.

(mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније