Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

10. 06. 2014. 13:47   >>  13:49

ŠEICI GA CIJENE

Roganović ponovo u Kataru

Aktuelni šampion Katara, Lahvija, će na najkvalitetnijem takmičenju “Princ Kupu” koji počinje sljedeće nedjelje biti jača za našeg desnog beka Zorana Roganovića, objavio je portal Handball Montenegro.

Rogo već godinama ide u najbogatiju zemlju na planeti, protekle sezone je nastupao za El Kiadu, kao i za El Džaiš novi klub naših Žarka Markovića i Gorana Stojanovića.

Bez dileme će i ove godine katarski šeici pokupovati sve što bude u ponudi, kako bi uživali u čarolijama rukometnih mađioničara iz Evrope, a konkurencija je nikad jača, jer do najvažnijeg trofeja u ovoj zemlji žele Lahvija, El Džaiš, Garafa, Al Vakra, Rajan…

S obzirom da je Rogu istekao ugovor u švedskom Lundu, čiji je dres nosio u proteklih devet godina i četiri puta bio najbolji strijelac lige, može se desiti da karijeru nastavi upravo u Kataru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније