Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

10. 03. 2013. 20:45 >> 22:23
2

LIGA ŠAMPIONA

Đer odnio bodove iz "Morače"

Budućnost i Đer odigrali meč sa dva različira poluvremena. U prvom dominirale Mađarice, u drugom "plave" zahvaljujući sjajnoj odbrani preokrenule, ali su se gošće bolje snašle u finišu i došle do pobjede - 21:22. Poraz oznaio i kraj nadanja o prolasku u polufinale.

Đer je počeo meč u skladu sa renomeom ekipe, koja je zabilježila sve četiri pobjede u Glavnoj fazi.

Mađarice su povele 6:2, a nešto kasnije i 11:5. Međutim, Budućnost se trgla do kraja poluvremena i smanjila razliku na samo minus 1 – 13:12.

"Plave" su nastavila sa dobro igrom i početkom drugog dijela su prvo izjednačile na 16:16, a nedugo zatim, golom Milene Knežević i povele 17:16. Đer je izjednačio, golom bivše rukometašice Budućnosti Jovanke Radičević, ali su izabranice Dragana Adžića sa dva uzastopna gola (Bulatović i Georgijevske), došle do vođstva 19:17. Đer ipak, nije pdlegao pritisku i ponovo je vratio prednost 20:21.

U posljednjih pet minuta ušlo se sa neriješenim rezultatom - 21:21. Loke je dovela svoj tim u vođstvo na dva i po minuta prije kraja i ispostavilo se da je to bio gol za pobjedu. 

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Anita Gorbic sa sedam, Hajdi Loke je postigla pet, a četiri je dodala Jovanka Radičević.

U ekipi Budućnosti, Dragana Cvijić je postigla šest golova, a po četiri Milena Knežević i Anđela Bulatović.


Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније