Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

09. 01. 2024. 18:14 >> 18:58
Čitaj mi:

GOLMAN CRNE GORE PRED ODLAZAK NA EP

Simić: Nismo u poziciji nikome da prijetimo, ali nikome nije svejedno kad igra protiv Crne Gore

Crnogorski reprezentativni golman i jedan od najboljih igrača naših godinama unazad, Nebojša Simič smatra uoči Evropskog prvenstva u Njemačkoj da naša selekcija nije u pozciji nekome da prijeti, ali ni da nikom neće da bude svejedno kad bude igrao protiv naše reprezentacije.

"Što se prvenstva tiče nismo sad u poziciji nekome da prijetimo, ili da postavljamo visoke ciljeve ispred nas, znam sigurno da nikom nije svejedno kada igra protiv Crne Gore", kazao je Simić na brifingu reprezentacije pred odlazak na prvenstvo.

Naš golman smatra da smo donekle i "sami krivi" jer smo proteklih godina stekli reputaciju ekipe koja može da iznenadi i najjače reprezentacije.

"Mislim da smo izgradili neku reputaciju da smo jako borbeni da možemo da iznenadimo najjače reprezentacije. Tako da sve tri selekcije koje su s nama u grupi ući sa nekom dozom bojaznosti ili predostrožnosti i smanjiti naše šanse da ih iznenadimo. Mi smo se izvučeni iz četvrtog šešira, tako da teoretski oni svi imaju prednost nad nama, ali moraće to da pokažu na terenu", kazao je on.

Na početku osvrnuo se i na turnir koja je naša selekcija igrala u Hrvatskoj, u kojoj su momci Vlada Šole izgubili od Hrvatske i Slovenije.

Simić se osvnuo na meč sa Hrvtskom.

"Mislim da je ovo bio super turnir, odigrali smo proitiv dvije jake reprezentacije. Hrvatska je bila egal utakmica do samog kraja, gdje su oni uspjeli uslijed nekih nađi grešaka da se odvoje malo pred kraj. Ralno da je bio egal, ili da je jedna reprezentacija dobila sa jednim golom razlike bilo bi realnije".

Protiv Slovenije ubjedliviji poraz.

"U drugoj utakmici bili smo malo istrošeni zbog te prve utakmice. Slovenci su ekipa koja dosta trči, tako da su nam dosta golova dali iz kontre. Ali opet i njima smo se primakli, bilo je četiri gola razlike na osam minuta do kraja, moglo je tu nešto da se napravi sigruno. Odradili smo dosta dobar turnir", kazao je Simić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније