Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

27. 12. 2023. 15:01 >> 15:04
Čitaj mi:

PRIPREME REPREZENTACIJE

Kaluđerović: Vidna je pozitivna energija na treninzima i van njih

Vasilije Kaluđerović, naš rukometni reprezentativac pričao je o pripremama reprezentacije pred Evropsko prvenstvo i atmosferi u našem nacionalnom timu.

"Došli smo tu na samom startu sa manjim brojem igrača, iz dana u dan su nam se igrači priključivali. Trenutno smo skoro u punom sastavu, fali nam par igrača".

Naš rukometaš hvali atmosferu u ekipi.

"Vidna je pozitivna energija na treninzima i van njih. Dajemo sve od sebe, spremamo se, idemo korak po korak. I to je to".

I on se osvrće na prijateljske utakmice, kao i na benefite koje one donose.

"Te prijateljske utakmice naravno da će nam puno značiti. I da ćemo ući, nadam se, spremni na to što nas čeka na prvenstvu. Jer grupa je jako teška, imamo jako ozbiljne protivnike ispred nas. I s obzirom na to smatram da će te pripreme biti adekvatne".

I on, baš kao i Čavor ističe da treba da se ide korak po korak.

"Treba da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. I da dajemo sve od sebe. Ne možemo mi da stavljamo fokus na nekoga. Svaka utakmica za nas je bitna. Možemo da imamo svoj maksimum protiv svih ekipa što bude biće", kazao je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније