Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 04. 2014. 20:14   >>  20:14

REGIONALNA LIGA

Pobjeda "plavih" u posljednjoj provjeri pred F4

Rukometašice Budućnosti ostvarile su pobjedu u posljednjem meču uoči finalnog turnira Lige šampiona, koji je na programu 3. i 4. maja u Budimpešti – ”plave” su u Sportskom centru ”Morača” ostvarile ubjedljivu pobjedu protiv Zagorja 34:18 (18:9).

Izabranice Dragana Adžića su dominirale tokom čitavog meča, na poluvremenu vodile 18:9, a duel je poslužio za uigravanje taktičkih zamisli pred polufinalni okršaj protiv Vardara, 3. maja.

Najefikasnija u našem timu bila je Radmila Petrović sa sedam, dok je Kinga Bizdra šest puta zatresla protivničku mrežu.

Budućnost je regularni dio sezone u Regionalnoj ligi završila sa učinkom od 11 pobjeda i jednim remijem, pa će na finalnom turniru igrati protiv četvrtoplasirane ekipe iz ligaškog dijela.

Naše šampionke u Budimpeštu putuju 2. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније