Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

22. 04. 2014. 16:33 >> 16:33

NAPUŠTA SKOPLJE

Rade Mijatović u mađarskom Čurgiju

Naš reprezentativac Rade Mijatović će sljedeće sezone nositi dres mađarskog Čurgija.

Momak koji je bio junak u istorijskim duelima za našu selekciju kada je mala Crna Gora eliminisala prvo Švedsku, pa potom i vele silu Njemačku i plasirala se na SP, odnosno EP je riješio da napusti Skoplje, s obzirom da nije imao željenu minutažu na golu pored vrhunskog čuvara mreže Darka Stanića, piše Handbal Montenegro.

Iako je, prema informacijama navedenog portala, imao ponude od kvalitetnijih klubova od trećeplasirane mađarske ekipe, Rade se odlučio za Čurgi, koji ima velike ambicije za sledeću sezonu, što najbolje potvrđuje podatak da su već dogovorili saradnju sa četiri kvalitetna igrača.

Nikšićanin je prije Metalurga branio boje Sutjeske, Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine, nekoliko španskih klubova, te Dinama iz Minska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније