Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 04. 2014. 11:44 >> 11:44

DOBRO SMO IH UPAMTILI

Sestre Bonaventura sude finale LŠ

Blizankinje Šarlot i Žili Bonaventura sudiće finalni meč završnog turnira Lige evropskih šampiona za rukometašice, objavljeno je na zvaničnom sajtu Evropske rukometne federacije.

Finalni turnir biće odigran 3. i 4. maja u Budimpešti.

Francuski sudijski par "dijelio je pravdu" u finalu Olimpijskih igara u Londonu između Crne Gore i Norveške i ostao upamćen po brojnim greškama koje su direktno uticale na konačan ishod.

Polufinalni duel između Budućnosti i Vardara sudiće Norvežanke Kjersti Arntsen i Guro Ren, dok će delegati biti Slovakinja Janka Stasova i Ukrajinac Viktor Konopljasti.

Rumunskom paru, Dijana-Karmen Floresku i Anamarija Stoja iz Rumunije, dodijeljeno je dijeljenje pravde drugog polufinala, između Đera i Midtjilanda.

Delegati će biti Španjolka Karmen Mančado Lopez i Mona Ferstrem iz Finske.

Duel Đera i Midtjilanda na programu je 3. maja u 15, dok će se dva i po sata kasnije sastati Budućnost i Vardar.

Nedjeljni finalni meč počeće u 17, dok je dva i po sata ranije na programu duel za treće mjesto, koji će suditi Viktorija Alpaidze i Tatjana Berezkina iz Rusije.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније