Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 04. 2014. 21:20 >> 21:22

INCIDENT NA MEČU SA KRIMOM

EHF novčano kaznio Budućnost

Ženski rukometni klub Budućnost kažnjen je novčano sa 10 hiljada eura od strane Evropske rukometne federacije (EHF) zbog incidenta koji se dogodio tokom utakmice Lige šampiona protiv Krima, koja je odigrana 9. marta u Sportskom centru ”Morača”.

Evropska rukometna federacija je pokrenula postupak protiv ŽRK Budućnost na osnovu pisanog izvještaja delegata utakmice Dietera Konventsa iz Belgije koji je naveo da je petarda eksplodirala iza gola koji se nalazi na desnoj strani u opsegu TV kamera u 37. minutu utakmice.

Na osnovu navedenog, Arbitražna komisija EHF-a je donijela odluku da se Budućnost kazni novčano u iznosu od 10 hiljada eura, uz opomenu da će klub ponovo biti kažnjen ukoliko se slični incidenti ponove u narednih godinu dana.

Klub će preduzeti sve potrebne mjere kako bi se naredni mečevi u Sportskom centru ”Morača” odigravali uz najveće mjere bezbjednosti, kako se slični incidenti ne bi ponovili u budućnosti.

Klub vjeruje da će i navijači uvažiti opomenu i činjenicu da je EHF zaprijetio novom kaznom, te da će u mečevima Lige šampiona naredne sezone, sportski i bez ubacivanja predmeta na teren, bodriti igračice.

(tekst i foto:zrbuducnost.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније