Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 04. 2014. 16:20 >> 16:20

MEMORIJAL "JOVO JAUKOVIĆ"

Nikšić u subotu domaćin turnira rukometašica

Nikšić će u subotu biti domaćin memorijalnog regionalnog turnira Jovo Jauković, saopštio je organizator takmičenja, ženski rukometni klub Sutjeska.

Navodi se da je turnir pozivnog karaktera i da će, osim domaćina, učestvovati još Leotar iz Trebinja, Gorica iz Podgorice i nikšićka Levalea 2010.

U polufinalu, u osam sati i 30 minuta, sastaće se Levalea 2010 i Gorica, dok će dva sata kasnije rivali biti Sutjeska i Leotar.

Meč za treće mjesto planiran je za 12 sati i 30 minuta, dok je finale na programu dva sata kasnije.

Svečano otvaranje memorijalnog turnira je u deset sati.

Najavljeno je da će organizator proglasiti i nagraditi najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.

Turnir će biti odigran u znak sjećanja na dugogodišnjeg rukometnog radnika i predsjednika ženskog rukometnog kluba Sutjeska, koji je umro 14. marta 2011. godine.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније