Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 03. 2014. 16:29   >>  20:49 1

ODBRANA KLJUČ POBJEDE

Adžić: Nećemo potcijeniti Češku

Ženska rukometna reprezentacija neće potcijeniti Češku, već će uraditi sve da pobjedom napravi odlučujući korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj, kazao je selektor Dragan Adžić.Crna Gora i Čaška odigraće u srijedu u Mostu utakmicu trećeg kola treće kvalifikacione grupe.

Adžić vjeruje da bi odbrana mogla da odluči pobjednika i bude prednost crnogorske reprezentacije.

"Češka je pobijedila Poljsku, a Poljska je odigrala odlično Svjetsko prvenstvo. Od 2011. godine učesnik je velikih takmičenja. Vidi se ogromna razlika na bolje u odnosu na tu utakmicu sa nama 2011. godine i sada. Ne smijemo ih potcijeniti, i to se neće desiti na terenu. Njihovih par igrača je napravilo ogroman iskorak u karijerama, i imaju iza sebe dosta kvalitetnih utakmica. Vjerujemo da ćemo naći recept da ih pobijedimo i napravimo veliki korak ka EP", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je kazao da će Crna Gora u dvomeču sa Čaškom igrati bez Sare Vukčević koja je povrijedila rame i moraće na operaciju.

"Radmila Petrović nije odradila ni jedan trening, kao ni Marina Vukčević. Ali, putovaće sa nama. Ostale su došle u dobrom raspoloženju", rekao je Adžić.

Kapiten Marija Jovanović kazala je da očekuje težak meč, ali i da razmišlja samo o pobjedi.

"Pred nama je novi izazov, sigurno da nam neće biti lako. Nijesmo stalno zajedno, kao što je to nekada bio slučaj i to se osjeti na terenu. Daćemo sve od sebe da pružimo partiju na nivou, da upišemo pobjedu, kako bi bili bliže zacrtanom cilju. Kvaliteta su reprezentacija što su pokazali i na šampionatu i u kvalifikacijama, a imamo i iskustva igranja sa njima. Kao, i uvijek, obećavamo maksimum, i nadam se da će to biti dovoljno za pobjedu", rekla je Jovanović.

Rukometašice danas putuju za Češku, a utakmica počinje u srijedu u 16 sati i 20 minuta.

Obje selekcije ostvarile su pobjede u prva dva kola kvalifikacija. 

(mina)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније