Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 03. 2013. 11:28 >> 11:21
1

Dalbi novo pojačanje Budućnosti

Dankinja Kamila Dalbi nova je članica ženskog rukometnog kluba Budućnost, objavljeno je na sajtu kluba.

Danska reprezentativka je sa podgoričkim timom potpisala dvogodišnji ugovor.

"Plan kluba je da pravi tim na duže staze, da okupljamo igračice koje su sličnih godina, do 24-25 godina. Te igračice imaju slične ambicije, veliku želju da napreduju i zajednički stvaraju tim koji će imati kvalitet da ostvari velike rezultate u Ligi šampiona" rekla je Sprortska direktorica Budućnosti Bojana Popović, u izjavi za sajt kluba. Dodala je da se nada da će Dalbi provesti dvije lijepe godine u Podgorici.

Dalbi je to prvi inostrani angažman, nakon šest mjeseci provedenih u Randersu.

Dalbi je prošle sezone sa tim klubom osvojila titulu prvaka Danske, a 2010. i 2011. bila je osvojili su titulu vicešampiona.

2011 proglašena je za najbolju dansku igračicu.

Ona je za danski tim odigrala 227 mećeva i postigla 1 048 golova. Dalbi je ove sezone četvrti strijelac Lige šampiona sa 53 gola.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније