Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

19. 03. 2014. 14:49 >> 14:49
4

PONOVO U BUDUĆNOSTI

Kaća se vraća

Jedna od najboljih igračica svijeta, desni bek mađarskog Đera Katarina Bulatović od naredne sezone ponovo će nositi dres Ženskog rukometnog kluba Budućnost. Bulatović je potpisala ugovor sa crnogorskim šampionom i predstavlja najveće pojačanje za narednu sezonu.

Bulatović se tako poslije dvije sezone u inostranstvu (prošle sezone nastupala u rumunskomOlkimu, treutno nosi dres mađarskog Đera), vraća u Budućnost, sa kojom je u posljednjoj sezoni u kojoj je nosila plavi dres, osvojila trofej  Lige šampiona.

Crnogorska reprezentativka u Budućnost je stigla 2007. iz danskog Slagelsea i pet sezona nosila je dres kluba sa kojim je ostvarila brojne uspjehe, od kojih se izdvaja trofej Ligešampiona, osvojen u maju 2012. godine.

Jedna od najboljih igračica planete na poziciji desnog beka, ove sezone sa 65 postignutih golova, peti je strijelac Lige šampiona, a sa mađarskim klubom izborila je plasman na finalni turnir, koji će 3. i 4. maja biti odigran u Budimpešti.

"Vraćam se kući i drago i je što ću ponovo igrati sa djevojkama sa kojima sam ostvarila najveće sportske uspjehe, kako na kupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Poslije dvije godine u inostranstvu, drago mi je da ću ponovo igrati u Podgorici i pred sjajnim navijačima, a vjerujem da ću se u Budućnost vratiti sa trofejom Lige šampiona. Zadovoljna sam sezonom u Đeru, ispunila mi se želja da igram sa vrhunskim igračicama kao što su Gorbic, Loke, Lunde Haraldsen i Amorim. Sezona u Đeru predstavlja veliko iskustvo za mene i žao mi je što odlazim iz kluba u kojem sam bila sjajno prihvaćena i imala sjajne uslove. Ipak, prevagnula je želja da se vratim u svoj klub i da sa ekipom Budućnosti ostvarim zacrtane ciljeve u narednoj sezoni. Budućnost je klub koji uvijek ima najveće ambicije, što je slučaj i sa mnom, tako da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo. S nestrpljenjem očekujem povratak u Podgoricu i novu sezonu u kojoj imamo velike ambicije", kazala je Bulatović u izjavi za zvanični sajt Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Ugovor sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost prethodno su produžile Kristina Neagu, Dragana Cvijić i Suzana Lazović, a dolazak Bulatović, potvrda je da će podgorički klub i naredne sezone imati visoke ambicije u svim takmičenjima, nakon što je i ove godine ostvario sjajne rezultate i izborio plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније