Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 03. 2014. 10:18 >> 13:16
1

ZVANIČNO

Obradović novi selektor rukometaša

Crnogorska rukometna reorezentacija dobila je novog selektora. "Crvene" će do kraja Olimpijskog ciklusa 2016. voditi trener Porta Ljubomir Obradović, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Obradović je dobio dozvolu od portugalskog kluba da istovremeno vodi i reprezentaciju Crne Gore, debitovaće u aprilu, tokom EHF nedjelje.

Bivši trener Lovćena biće šesti selektor crnogorske rukometne reprezentacije, za nepunih osam godina od obnove državnosti. Tu funkciju obavljali su Pero Milošević, Ranko Popović, Kasim Kamenica, Miodrag Popović i Zoran Kastratović.

Obradovića, koji će naslijediti Zorana Kastratovića, smijenjenog zbog bune igrača prije 10-ak dana, u junu očekuje veliko iskušenje - dvomeč sa Bjelorusijom u baražu za Svjetsko prvenstvo.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније