Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 03. 2014. 21:05 >> 22:52
2

PROTIV ĐERA ZA 1. MJESTO

Adžić: Odlučujući korak ka F4

Budućnost je pobjedom protiv Larvika napravila veliki, odlučujući korak ka plasmanu na finalni turnir Lige šampiona, kazao je trener rukometašica podgoričkog tima Dragan Adžić. Budućnost je večeras u Larviku savladala istoimeni norveški tim 22:17.

Adžić je kazao da je publika u Larviku imala prilike da vidi fenomenalno izdanje Budućnosti.

"Djevojke su ispoštovale sve što smo se dogovorili, vjerovale su u sebe više od Larvika i dovele rivala da ne zna šta da radi u napadu. Naš napad je bio disciplinovaniji i sa više raspolođenih igrača, posebno na desnoj strani", rekao je Adžić nakon meča.

On je kazao da je Budućnost u Larviku ostvarila veliku pobjedu i ponovo sa malim brojem (17) primljenih golova.

"Napravili smo veliki korak ka snu, zvanom finalni tuurnir. Vjerujem da ćemo ga potvrditi protiv Đera. Budućnost je u Đeru odigrala sedmu utakmicu bez poraza, a četvrtu u Glavnoj rundi Lige šampiona", kazao je Adžić.

On je kazao da će Budućnost nastaviti da radi i da će pokušati da pobijedi i Đer u narednom kolu.

Srednji bek Milena Knežević kazala da su igračice pobjedom u Larviku ispunile obećanje da će se ispraviti za kiks u podgoričkom međusobnom duelu.

"Odigrali smo fenomenalno drugo poluvrrijeme, nakon što smo u prvom držali priključak. Zaslžueno smo pobijedili i pokazali da smo bolji tim", kazala je Knežević.

Ona je kazala da Budućnost u nastavku Lige šampiona očekuju dvije teške utakmice, navodeći da će u obje ići na pobjedu.

Gjekstad: Razočaran sam porazom i eliminacijom

Trener norveškog Larvika Ole Gustav Gjekstad kazao je da je razočaran porazom od Budućnosti, navodeći da norveški tim nije dovoljno dobar tim za plasman na finalni turnir.

Larvik je večeras pre dvojim navijačima poražen od Budućnosti 22:17, čime je dva kola prije kraja Glavne runde ostao bez šansi za plasman na finalni turnir.

Gjekstad je kazao da je Klara Voltering odličan golman, navodeći da su norveške rukometašice morale bolje da šutiraju.

"Razočaran sam, mučili smo se u napadu, nijesmo mogli dati gol. Volering je odličan golman, ali smo morali bolje da šutiramo. Razlika je na kraju jasan pokazatelj da nijesmo dovoljno dobar tim u ovom trenutku", rekao je Gjekstad.

(mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније