Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 02. 2014. 14:22   >>  14:23

LIGA ŠAMPIONA

Cvijić: Vjerujem u pobjedu u Larviku

Rukometašice Budućnosti u subotu (18.15 sati) gostuju Larviku u utakmici četvrtog kola grupe dva glavne runde Lige šampiona. ”Plave” su u prva tri meča glavne runde ostvarile pobjedu (Krim) i dva remija (Đer i Larvik), dok je norveški tim prvi bod u ovoj fazi takmičenja osvojio na gostovanju u ”Morači” prije dvije sedmice. Prvi duel dva tima koji je odigran 16. februara završen je bez pobjednika, nakon što je Kristina Neagu u posljednjem napadu propustila priliku da donesu pobjedu koja bi Larvik otpisala iz trke za finalni turnir u Budimpešti.

Priliku koju su propustile u prvom duelu sa Larvikom, rukometašice Budućnosti će pokušati da nadomjeste u Norveškoj – Klara Votlering i saigračice spremne su da ostvare veliku pobjedu protiv iskusnog tima i osvoje dva boda koja bi donijela plasman na finalni turnir koji će se početkom maja održati u Budimpešti.

Jasno je ipak, da će ”plave” morati da pruže znatno bolje izdanje nego u prvom meču u ”Morači” ukoliko žele da ostvare pobjedu.

Tradicija je na strani Larvika, koji je slavio u šest od devet međusobnih duela, Budućnost je dobila dva meča, dok je posljednji u ”Morači” završen bez pobjednika.

Larvik se remijem u Podgorici vratio u igru za plasman na finalni turnir, pa će pred svojim navijačima imati veliki motiv da ostvari prvu pobjedu u glavnoj rundi.

- Vjerujem da ćemo pružiti mnogo bolje izdanje nego u ”Morači” jer u tom duelu nijesmo bile na potrebnom nivou i napravile smo previše grešaka. Uz izdanje koje smo prikazali u prvom duelu, nemoguće je savladati sjajan tim kao što je Larvik. Vjerujem da ćemo na teškom gostovanju u Norveškoj biti mnogo bolje i nadam se trijumfu koji bi nam donio plasman na finalni turnir. Mislim da imao kvalitet da se na pravi način suprotstavimo Larviku i dođemo do pobjede, iako to nijesmo potvrdile u prethodnom meču. Svjesni smo kvaliteta Larvika i iskustva koje imaju norveške igračice, ali takođe, znamo da možemo da igramo protiv svakog protivnika kada smo na potrebnom nivou - kaže pivot Dragana Cvijić.

Duel Larvika i Budućnosti na programu je u 18 sati i 15 minuta, a u drugom meču četvrtog kola od 20 sati i 30 minuta će igrati Krim i Đer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније