Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

27. 02. 2014. 23:48   >>  23:49

U SUBOTU U LARVIKU

''Plave'' spremne za pobjedu

Rukometašice Budućnosti, u petak u 10 sati, čarterom Montenegro Erlajnsa putuju za Larvik, gdje će u subotu protiv norveškog tima odigrati utakmicu četvrtog kola glavne runde Lige šampiona. Na polovini glavne runde elitnog klupskog takmičenja, Budućnost je na drugom mjestu u grupi sa četiri boda, dok je Larvik osvojio bod.

Prvi duel crnogorskog i norveškog šampiona koji je odigran 16. februara završen je bez pobjednika (19:19), nakon što je Kristina Neagu u posljednjem napadu propustila priliku da donese drugu pobjedu u glavnoj rundi.

Trener Dragan Adžić zadovoljan je zbog činjenice da je tokom sedmice mogao da računa na sve igračice nakon što se oporavila pivot Dragana Cvijić i vjeruje da će se to odraziti na izdanje u Norveškoj, iako ističe da je svjestan koliko je teško ostvariti pobjedu na gostovanju iskusnom timu koji je potvrdio kvalitet u ”Morači”.

- Zdravstveni bilten je bolji nego što je bio uoči prvog meča protiv Larvika. Dragana Cvijić se priključila treninzima tokom ove sedmice tako da smo dobro radili prethodnih dana i vjerujem da će se to odraziti na izdanje u Norveškoj. Bilo je objektivnih problema u pripremi prvog meča, a bilo je dosta propusta u svim segmentima igre i nijesmo bili na nivou na kojem smo se dogovorili i koji je potreban da bi se savladao Larvik. Od završetka prvog duela u ”Morači” bavili smo se analizom Larvika i vjerujem da će djevojke pružiti znatno bolje izdanje u gostima. Znamo što je potrebno za pobjedu u Norveškoj i koji je to nivo igre u svakom segmentu. Pobjeda protiv Larvika bila bi veliki uspjeh ove generacije i vjerujem da djevojke mogu da ga ostvare - kazao je Adžić.

Duel Larvika i Budućnosti na programu je u 18 sati i 15 minuta, a u drugom meču četvrtog kola od 20 sati i 30 minuta će igrati Krim i Đer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније