Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 02. 2014. 14:36 >> 14:37

MEĐUNARODNI TURNIR

Rukometašice Gorice pete u Mostaru

Rukometašice Gorice osvojile su peto mjesto na međunarodnom turniru u Mostaru, koji je odigran u čast 50 godina od osnivanja ženskog rukometnog kluba Lokomotiva.

Podgorički tim je u grupi poražen od Zrinjskog 24:21 i Katarine 21:19, a u meču za peto mjesto savladao je Letar iz Trebinja 30:8.

Pobjednik turnira je Zrinjski, koji je u finalu bio bolji od Ilidže 26:17.

U meču za treće mjesto Katarina je pobijedila Lokomotimu 18:15.

Za najbolju rukometašicu turnira proglašena je Ivana Mlakić iz Zrinjskog, najbolji golman je njena saigračica Blaženka Pandža, dok je najbolji strijelac turnira Maja Knezović iz Lokomotive sa 32 gola.

"Igrali smo protiv dva najbolja ženska rukometna kluba u Bosni i Hercegovini, Zrinjski je prvak, a Katarina se pojačala sa devet igračica. Po mišljenju službenih lica najabolja utakmica na turniru odigrana je između Zrinjskog i Gorice", kazao je predsjednik podgoričkog kluba Božo Đikanović.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније