Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

21. 02. 2014. 20:25 >> 20:26
3

JEDNOGLASNA ODLUKA

UO smijenio Kastratovića!

Zoran Kastratović nije više selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je večeras Upravni odbor (UO) Rukometnog saveza.

Navodi se da je Savez razmatrao situaciju u muškoj reprezentaciji koju su igrači i selektor prezentovali predsjednik UO nakon Evropskog prvenstva u Danskoj.

"Na osnovu iznijetih mišljenja, UO je jednoglasno konstatovao da ne postoji mogućnost za dalju saradnju selektora i igrača i donio jednoglasnu odluku da prekine saradnju sa Kastratovićem", piše u saopštenju objavjenom na zvaničnom sajtu Saveza.

Navodi se da je UO konstatovano da su plasmani na posljednja dva velika takmičenja veliki uspijeh muškog reprezentativnog rukometa.

"UO želi da istakne velike zasluge koje ima selektor Kastratović u ostvarenju svih zadnjih rezultata muške seniorske reprezentacije. O daljim koracima UO RSCG blagovremeno ćemo obavijestiti javnost", piše u saopštenju.

Vijesti su objevile da su se reprezentativci požalili predsjedniku UO Predragu Boškoviću i postavili malo čudan ultimatum - da Kastratović ode ukoliko ne vjeruje u njih.

List piše da su igrači zamjerili petom selektoru u istoriji crnogorskog rukometa što ima sumnju u njihove kvalitete, jer smatraju da su u Danskoj mogli da ostvare mnogo bolji rezultat od 16. pozicije da je bilo vjere u njihove kvalitete.

(mina)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније