Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

22. 02. 2014. 08:30 >> 08:32

REGIONALNA LIGA

Budućnost dočekuje Lokomotivu

Rukometašice Budućnosti danas će igrati protiv Lokomotive u utakmici 17. kola Regionalne lige. Poslije remija sa Larvikom u trećem kolu glavne runde Lige šampiona, za izabranice Dragana Adžića to će biti dobra provjera pred nastavak najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu i novi okršaj sa norveškim timom koji ih očekuje 1. marta.

Prvi dio glavne runde Lige šampiona, ”plave” su završile sa pobjedom (Krim) i dva remija (Đer i Larvik), a u pauzi pred nastavak najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentuodmjeriće snage protiv Lokomotive u Regionalnoj ligi.

Trener Dragan Adžić ističe da će to biti odlična provjera pred gostovanje Larviku, 1. marta, s obzirom na to da je Lokomotiva uz Krim i Vardar, najkvalitetniji protivnik u Regionalnoj ligi.

"Bila nam je želja da u toku pauze u Ligi šampiona odmjerimo snage protiv Lokomotive, koja je uz Krim i Vardar najvalitetniji tim u Regionalnoj ligi. Važno je da održimo takmičarski ritam i da priliku dobiju igračice koje se nijesu osjećale najbolje protiv Larvika, kako bi dobili što više raspoloženih igračica za novi okršaj protiv sjajnog norveškog tima. Dragana Cvijić nije u konkurenciji zbog povrede, a zbog problema sa skočnim zglobom neizvjestan je nastup Radmile Petrović. Vjerujem da će igračice odigrati na visokom nivou i da ćemo imati dobru provjeru pred gostovanje u Norveškoj. Nemamo pritisak pred novi okršaj protiv Larvika, kao što ga nije bilo ni uoči duela u ”Morači”. Tada je, međutim, euforija koja je uslijedila nakon ubjedljive pobjede protiv Krima, uticala da ne odigramo na potrebnom nivou. Uradili smo detaljnu analizu duela protiv Larvika, svjesni smo grešaka koje smo pravili i vjerujem da ćemo u Norveškoj odigrati mnogo bolje i da možemo do pozitivnog rezultata", kazao je Adžić.

Budućnost je lider Regionalne lige sa 16 bodova (sedam pobjeda, dva remija i samo  jedan poraz, dok je Lokomotiva u dosadašnjih 10 mečeva, ostvarila pet pobjeda, remi i četiri poraza.

”Plave” su dobile prvi međusobni duel u Zagrebu koji je odigran 4. januara – 27:24.

Utakmica u Sportskom centru ”Morača” počinje u 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније