Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

И.Ш.

26. 04. 2023. 17:07 >> 17:07

PRED MEČEVE U PRIŠTINI

Božović i Bakić: Idemo po pobjedu

Reprezentativci Crne Gore Miloš Božović i Aleksandar Bakić iznijeli su svoja očekivanja pred meč u Prištini sa selekcijom Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Sve zavisi od nas, došli smo sa idejom da završimo posao koji smo započeli u oktobru prošle godine." rekao je Božović.

Smatra da je pristup ključan u ovakvim utakmicama.

"Očekujemo dobar otpor, kada ekipa nema šta da izgubi onda može da igra jedan opušten rukomet, smatram da je to nezgodno. Atmosfera će sigurno igrati ulogu, ali smatram da smo kvalitetnija ekipa i da je pristup ključan u ovakvim susretima."

Osvrnuo se na debi novog selektora.

"Svaki početak je težak, sjećamo se ciklusa od prije četiri godine, treba vremena da se sve uklopi. Smatram da smo početnu prepreku prešli u martu, imamo odličnu saranju i vjerujem da će dobre stvari početi da izlaze na vidjelo."

Aleksandar Bakić smatra da protivnika ne treba potcijeniti.

"Moramo se potruditi i dati sve od sebe. Oni su ekipa koju ne treba potcijeniti što su i pokazali u Podgorici."

Iz reprezentacije su fokusirani na svaku utakmicu koja slijedi.

"Kao što je i selektor rekao, ne bježimo od uloge favorita, daćemo sve od sebe u obje utakmice. Prva na redu je ova, tako da ćemo se na nju fokusirati."

Izostanak tri igrača neće predstavljati problem, vjeruje Bakić.

"Bez tri ključna igrača smo doputovali i da ćemo mi mlađi igrači dati sve od sebe, kao što smo i do sada. Mislim da se neće osjetiti njihov izostanak."

Zaključuje da idu na gostovanje sa ciljem osvajanja dva boda.

"Igraće se u drugačijoj atmosferi nego prošli put kad smo gostovali ovdje, znamo da njih publika nosi kao i nas, idemo po 2 boda."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније