Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 02. 2014. 22:39 >> 22:44
5

LARVIK SE VRATIO U IGRU

Adžić: Pad je bio očekivan

Poslije sjajnog izdanja i ubjedljive pobjede protiv Krima u prethodnom kolu, očekivano je da se desi pad mladoj ekipi kao što je Budućnost, kazao je trener Dragan Adžić nakon remija (19:19) protiv Larvika u trećem kolu glavne runde Lige šampiona. Adžić je na konferenciji za novinare nakon meča kazao da igračice nijesu ispoštovale veći dio onoga što je bilo dogovoreno, ali da postoje i objektivne okolnosti, jer je nekoliko ključnih igračica imalo problema zbog povreda tokom sedmice. Larvik se bodom u Podgorici vratio u igru za plasman na finalni turnir u Budimpešti i sada je sve otvoreno, kazao je Adžić.

"Velika zahvalnost publici uz čiju podršku smo došli do boda. Način na koji smo trenirali u posljednje dvije sedmice se odrazio na našu igru protiv najspremnije i najiskusnije ekipe u Ligi šampiona. Zahvalan sam djevojkama na odnosu i velikoj želji koju su pokazale. Nijesmo ispoštovali veći dio onoga što smo dogovorili. Ima tu objektivnih razloga što nijesmo bili na potrebnom nivou, jer je bilo povreda ključnih igračica, ali nedostajalo nam je i iskustvo. Poslije velike pobjede i sjajnog izdanja protiv Krima, bilo je očekivano da uslijedi pad jer smo mlada ekipa. Tu sam najveći krivac jer nijesam uspio da to anuliram tokom čitave sedmice, a igračice nijesu uspjele da izbace iz glave pobjedu protiv Krima. Larvik ima velike pobjednice u svojim redovima i ovaj ambijent ih je motivisao da pruže maksimum. Nije realno da vrhunska ekipa kao što je Larvik poslije tri kola ispadne iz trke za plasman na finalni turnir. Sada je sve otvoreno i tako treba da bude jer je grupa takva. Naučili smo kroz teškoće da idemo dalje i vjerujem da ćemo i ove godine uspjeti da ostvarimo veliki rezultat, a to bi bio plasman na finalni turnir. Vjerujem da će nam dobro doći pauza od dvije sedmice da oporavimo par igračica i da spremno dočekamo gostovanje u Larviku, a potom i duele protiv Đera i Krima",kazao je Adžić.

Bek Milena Knežević i krilo Biljana Pavićević na konferenciji nakon meča kazale su da ekipa nije ponovila izdanje iz duela protiv Krima, te da je bilo dosta grešaka u odbrani, što je dovelo i do lošije realizacije u napadu.

"Znale smo da nas očekuje veoma teška utakmica. Respektovale smo veoma iskusnu ekipu Larvika koja je pokazala kvalitet i zaslužila bod u ''Morači''. Nijesmo bile na očekivanom nivou, prije svega u odbrani. Kada ne igramo na potrebnom niovu u odbrani, nema ni dobre realizacije u napadu. Nijesmo ni malo zadovoljne igrom i sigurna sam da ćemo se ispraviti u narednom meču u Norveškoj. Nijesmo se prilagodile na njihovu igru u odbrani, a nijesmo bile ni potpuno spremne jer smo imale povreda tokom sedmice zbog čega smo se pribojavale Larvika jer smo znale da nećemo moći da odigramo na maksimalnom nivou. Norvežanke su igrale agresivinije u odbrani, što nama nije odgovaralo", kazala je Knežević.

"Larvik je bio rasterećen i dokazao je da je izuzetno kvalitetna ekipa. Igrale su jako i u odbrani i u napadu, a mi nijesmo bile na nivou iz prošle nedjelje, kao da smo bile u nekom grču. Ipak, osvojile smo bod što je veoma važno i sada moramo da se spremimo za meč u Norveškoj, kako bi pružile bolje izdanje",kazala je Pavićević.

 Miloš Pavićević

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније