Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 02. 2014. 20:32 >> 20:33

LIGA ŠAMPIONA

Đer bolji od Krima

Rukometašice Đera pobijedile su večeras pred svojim navijačima ljubljanski Krim 27:24 (14:12), u utakmici trećeg kola Glavne runde Lige evropskih šampiona.

Branilac trofeja upisao je drugi uzastopni trijumf u Glavnoj rundi, nakon startnog remija protiv Budućnosti.

Krim je doživio drugi poraz, a prije Đera od ljubljanskog tima bolja je bila i Budućnost.

Ima i pobjedu, na startu druge faze takmičenja, protiv Larvika.

Najefikasnije u pobjedničkom timu bile su Katarina Bulatović i Eduarda Amorim sa po šest, dok je gol manje postigla Anita Gorbic.

U slovenačkom timu najbolja je bila Andrea Penezić sa šest, dok je Katarina Krpež postigla pet golova.U drugom meču te grupe Budućnost će večeras u Podgorici ugostiti Larvik.

(mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније