Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 02. 2014. 15:18 >> 15:23

GOSTOVANJE BUDUĆNOSTI

Bulatović: Emotivan meč za mene

Rukometašice Budućnosti u nedjelju će igrati protiv Krima, a utakmica će biti posebno emotivna za Anđelu Bulatović, koja će u ''Morači'' igrati protiv kluba za koji je igrala do prošle sezone. Srednji bek naše reprezentacije ističe, za Portal RTCG, da se raduje duelu u prepunoj ''Morači'' i vjeruje da će pružiti dobru partiju kako bi pomogla svom timu da dođe do pobjede.

 

 

 ''Očekujem dobru utakmicu u ''Morači'' i neizvjesnu do samog kraja. Vjerujem da ćemo i mi i Budućnost igrati dobre odbrane, pa ostaje da se vidi ko će biti mudriji i pametniji da utakmicu riješi u svoju korist. Ove sezone sam već nekoliko puta igrala protiv Budućnosti, tako da mi to neće biti veliki problem. Znam da kada uđem u dvoranu i osjetim nevjerovatnu atmosferu koju prave navijači, da ću biti malo emotivnija, ali nadam se da cu brzo to prevazici I skoncetrisati se da pruzim dobru partiju'', kaže Bulatović, u razgovoru za Portal RTCG.

Crnogorska reprezentativka koja je glavni adut slovenačkog tima u odbrani, očekuje paklenu atmosferu u najvećoj crnogorskoj dvorani.

''Sigurno će biti paklena atmosfera, ali volim da igram takve mečeve. Podigla sam se uz tu publiku. Čekam da vidim šta su navijači smislili za ovu utakmicu'', poručila je Anđela.

Budućnost je na startu glavne runde u gostima remizirala protiv Đera (23:23), dok je Krim ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Larvika (24:18). Tim koji ostvari pobjedu u nedjeljnom duelu napraviće veliki korak ka plasmanu na finalni turnir elitnog takmičenja.

''Budućnost ima kvalitet da bude na finalnom turniru. Imaju najbolju odbranu na svijetu. Pojačanja su se dobro uklopila. Od srca se nadam i želim da se mi i Budućnost nađemo na završnom turniru'', rekla je Bulatović.

S obzirom na to da Krim ima finansijskih problema zbog čega će nekoliko igračica na kraju sezone promijeniti sredinu, pominjala se mogućnost da se Bulatović poslije samo sezone provedene u Ljubljani, vrati u Budućnost. Ali..

''Za sada nema ništa od toga'', zaključila je Bulatović.

Miloš Pavićević

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније