Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 02. 2014. 14:25 >> 14:26
1

PRENOS NA TVCG 2

''Plave'' na pobjedu protiv Krima

Rukometašice Budućnosti u nedjelju (19 sati) dočekuju Krim u utakmici drugog kola glavne runde Lige šampiona. Poslije sjajnog izdanja i velikog boda koji je osvojen na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope - Đeru, izabranice Dragana Adžića očekuju duel protiv slovenačkog tima sa željom da pobjedom naprave novi korak ka ostvarenju cilj i plasmanu na finalni turnir u Budimpešti. Krim je na startu glavne runde pokazao kvalitet i ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Larvika (24:18), pa je jasno da će ''plave'' morati da ponove izdanje iz Đera kako bi upisale prvu pobjedu u glavnoj rundi.

 

 

''Spremamo se za Krim jer bi to mogla da bude najteža utakmica. Krim je najrasterećeniji , napravili su veoma kvalitetnu i kompaktnu ekipu, koja nema pritisak da mora da pobjeđuje i osvoji Ligu šampiona. U takvim okolnostima svaka ekipa, pa i Krim koji ima vrhunski kvalitet na klupi i terenu, veoma je opasna. U pripremama za nastavak Lige šampiona, zbog utakmice u Regionalnoj ligi najviše smo se spremali za Krim i vjerujem da će to dati rezultat u nedjelju. Svaku utakmicu shvatamo kao najvažniju. Pozitivan ishod bi značio krupan korak ka ostvarenju sna ove generacije, a to je plasman u polufinale. Očekujem težak meč jer znamo da bod iz Đera neće značiti mnogo, ako ne ostvarimo pobjedu u nedjelju'',kazao je Adžić, na konferenciji za novinare u Sportskom centru ''Morača''.

Tokom protekle sedmice, Adžić je imao problema zbog povreda i odsustva nekoliko igračica, ali vjeruje da će ekipa biti kompletna i da će sve igračice pružiti maksimum kako bi se savladala najbolja slovenačka ekipa.

''Nakon Đera desili su se neki ispadi i nijesmo bili kompletni, ali vjerujem da će igrati ekipa koja je nastupila u Mađarskoj i da će moći da nastupe i igračice koje nijesu trenirale čitave sedmice ili su propustile par treninga . Kristina Neagu je kritična, ali ne sumnjam da će biti u kombinaciji. Cvijić je rovita, Petrović je propustila jedan dan. Nikitina je pod znakom pitanja, jer ima problema sa leđima. Ipak, ne sumnjam da ćemo biti u najjačem sastavu i da će djevojke koje budu igrale dati koliko je potrebno da pobjedu'',kazao je Adžić.

Duel Budućnost - Krim igra se u nedjelju u 19 sati, a ulaz u Sportski centar ''Morača'' je besplatan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније