Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

31. 01. 2014. 10:15 >> 10:16

GOSTOVANJE ĐERU

Adžić: Biće veliki izazov

Dva mjeseca pauze u Ligi šampiona rukometašice Budućnosti prekidaju ni manje ni više nego protiv Đera, aktuelnog prvaka Evrope. Kreće Glavna runda elitnog takmičenja, a crnogorskoj i mađarskoj ekipi, društvo u najtežoj grupi prave još Larvik i Krim. No, proteklih dana radilo se naporno, ''plave'' su imale četiri provjere, a da su se svi uželjeli mečeva najjačeg šampionata kazao je za Portal Analitika, trener Dragan Adžić.

 

''Sigurno da smo se svi uželjeli Lige šampiona, jer je prošlo dosta od posljednjeg meča u elitnom takmičenju. Uželjeli smo se velikih utakmica, a ne može biti veća nego protiv aktuelnog prvaka Evrope i trenutno najjače ekipe u takmičenju. Siguran sam da djevojke jedva čekaju subotu veče, da počne meč, da pokažu koliko vrijede i da mogu da igraju protiv najjačih ekipa. Đer ima četiri-pet igračica koje su najbolje na svijetu, i to će biti veliki izazov. Na ovom gostovanju ne osjećamo pritisak, za razliku od ostalih, kada će ga biti sigurno'', kazao je Adžić.

Svaka utakmica biće poslastica za sebe, i sigurno da nas očekuje pet izuzetno uzbudljivih i neizvjesnih mečeva.

''Nama je želja da protiv najboljih ekipa Evrope odigramo najbolje, da se plasiramo na fajnl-for u Budimpešti. Mi treniramo da igramo protiv najboljih, i želimo da igramo sa takvim ekipama, i pokazaćemo da možemo do jednog od prva dva mjesta i plasmana na završni turnir'', smatra Adžić.

Rukometašice Budućnosti su spremne i u kompletnom sastavu dočekuju duel protiv prvog favorita za osvajanje Lige šampiona.

''Stabilizovao se zdravstveni bilten. Majda Mehmedović, Jelena Georgijevska i Kamila Dalbi su spremne za subotu. Neće biti spremne za 60 minuta, ali me raduje njihov brz oporavak i vjerujem da će dati značajan doprinos dobroj igri Budućnosti protiv Đera.'', poručio je Adžić.

Utakmica Đer – Budućnost igra se u subotu u dvorani ''Ištvan Sečenji''.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније