Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 01. 2014. 16:54 >> 16:54
3

ŽRK BUDUĆNOST

Neagu i Cvijić produžile ugovore

Lijevi bek Kristina Neagu i pivot Dragana Cvijić potpisale su nove ugovore sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Rumunska i srpska reprezentativka parafom na novi ugovor obavezale su se da će dres crnogorskog šampiona nositi do kraja naredne sezone.



Neagu (25) u Budućnost je stigla u ljetnjem prelaznom roku iz rumunskog Olkima, a preliminarnoj fazi Lige šampiona postigla je 23 gola. Ona je 2010. bila proglašena za najbolju igračica svijeta, a nastupala je za reprezentaciju Rumunije na Svjetskom prvenstvu koje je u decembru prošle godine održano u Srbiji.



Cvijić (23) je u redove crnogorskog šampiona stigla 2011. iz slovenačkog Krima. U prvoj sezoni u dresu Budućnosti osvojila je trofej Lige šampiona, a prošle je bila dio tima koji je izborio prolaz u glavnu rundu najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

Cvijić je u preliminarnoj fazi ovogodišnje Lige šampiona postigla 14 golova, a u decembru prošle godine sa reprezentacijom Srbije je osvojila srebrnu medalju pred domaćim navijačima i bala jedna od najboljih u svojj selekciji. Sa ekipom Budućnosti je osvajala trofeje u Regionalnoj ligi u posljednje tri sezone.

(tekst i foto: zrkb.me)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније