Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

27. 01. 2014. 21:03 >> 22:01

KAPITENI O BARAŽU

Mrvaljević i Rutenka željeli lakšeg rivala

Kapiten crnogorskih rukometaša Draško Mrvaljević kazao je da je u baražu za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. priželjkivao selekciju Islanda, ali je istakao da je ipak zadovoljan žrijebom.

Najbolji crnogorski rukometaši vizu za šampionat u Kataru moraće da traže u dvomeču sa Bjelorusijom, selekcijom od koje su poraženi na tek završenom Evropskom prvenstvu u Danskoj rezultatom 23:29.

Mrvaljević je zbog povrede morao da otkaže učešće na turniru u Danskoj. baraž Crnu Goru nije spojio sa reprezentaciom koju je on priželjkivao, ali smatra da "crveni" imaju šanse protiv Bjelorusije.

"Dobili smo najlakšeg rivala iz prvog šešira mada sam ja iskreno priželjkivao Island. Pitanje je koliko su naše šanse u tim duelima, Bjelorusija posjeduje kvalitet, to se moglo vidjeti u Danskoj, čak su nas i ubjedljivo savladali, ali svakako da smatram da imamo šanse da se plasiramo u Katar. Iako smo dobili rivala kojeg su mnogi priželjkivali jasno je da su Bjelorusi favoriti", kazao je, za Handball Montenegro, Mrvaljević.

Rutenka: Biće teže nego u Danskoj

Odmah nakon žrijeba kapiten i najveća zvijezda Bjelorusije, Sergej Rutenka, je za domaće medije kazao da je njegov tim mogao dobiti i lakšeg rivala.



"Tačno je da je Crna Gora bila posljednja u Danskoj, ali nas to ne smije opustiti, jer oni tamo nijesu slučajno došli. Vidjeli smo da je sa njima teško igrati, a pritom će ovog puta jedan meč igrati na svom terenu i sigurno da će biti teško, čak mnogo teže nego u Kopenhagenu. Međutim, smatram da možemo igrati sa njima, te da imamo realne šanse da se plasiramo na još jedno veliko takmičenje, što bi bio veliki uspjeh”, poručio je Rutenka, prenosi Handball Montenegro.

Crna Gora će priliku da se revanšira Bjelorusiji imati 7. ili 8. juna, kada će u prvom meču baraža biti domaćini, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније