Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 01. 2014. 08:25   >>  10:32 1

VEČERAS S HRVATSKOM

Rakčević: Da odigramo bolje

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Kopenhagenu sa Hrvatskom utakmicu drugog kola D grupe Evropskog prvenstva u Danskoj.

Crnogorski rukometaši poraženi su na startu šampionata od Švedske 28:21, dok je Hrvatska bila ubjedljiva protiv Bjelorusije 33:22.

Naš kapiten Mladen Rakčević će protiv Hrvatske u srijedu odraditi svoj 77. nastup u crnogorskom dresu, kaže da je cilj poboljšati igru.

“Mi smo mlada i neiskusna ekipa, to se još jednom jasno vidjelo po greškama koje smo pravili. Na žalost, jako malo od onog o čemu smo pričali u svlačionici uspjeli smo pokazati na parketu. Naš je cilj protiv Hrvatske jeste da poboljšamo igru”, kazao je Rakčević, prenosi Handball Montenegro.

Crna Gora i Hrvatska bili su rivali u grupi i prije četiri godine na šampionatu u Norveškoj, a duel druge faze takmičenja pripao je hrvatskoj selekciji 34:26.

Utakmica u Kopenhagenu počeće u 18 sati.

U drugom meču te grupe u 20 sati i 15 minuta sastaće se Švedska i Bjelorusija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније