Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 01. 2014. 10:08 >> 10:08

EP U DANSKOJ

Červar: Crna Gora može do iznenađenja

Prednost crnogorske reprezentacije je to što niko od njih ne očekuje da budu prvaci Evrope, jer su već dosta postigli samim plasmanom na Evropsko prvenstvo, ocijenio je bivši selektor reprezentacije Hrvatske i aktuelni trener makedonskog Metalurga Lino Červar.

"Baš zbog toga što neće biti opterećena i pod pritiskom rezultata možda može napraviti neko iznenađenje u grupi, u kojoj će se Hrvatska i Španija boriti za prvo mjesto", kazao je Červar u razgovoru za "Pobjedu".

On je istakao da će maltene sve selekcije na prvenstvu nastupiti oslabljene i da nije siguran da na takmičenju možemo očekivati izraziti kvalitet.

"Nećemo dobiti pravog šampiona, već evropskog prvaka koji će biti najzdraviji i najsposobniji da odigra jedno ovakvo takmičenje", smatra Červar.

On ističe da se prvenstvo opet održava u periodu prije kojeg je održano dosta takmičenja i gdje su igrači prilično umorni.

"Pokazalo se još jednom da je igranje EP svake druge godine izrazito naporno za sve igrače, posebno one koje igraju u vrhunskim klubovima", kazao je Červar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније