Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

22. 12. 2013. 16:14 >> 16:18

SP - SRBIJA

Danska osvojila bronzu

Rukometašice Danske osvojile su bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Srbiji, pošto su u meču za treće mjesto u beogradskoj "Kombank areni" pobijedile Poljsku sa 30:26.

U prvom poluvremenu, viđena je rezultatska "klackalica", da bi u završnici Poljakinje napravile prednost od tri gola. Na odmor se otišlo uz rezultat 15:12 za Poljsku, a Poljakinje su u jednom trenutku vodile i pet golova razlike.

Međutim, u nastavku meča Dankinje su se trgle, smanjile zaostatak i stigle na "minus 1". Ubrzo, zahvaljujujući Kristijansen je poravnala na 21:21, a u sljedećem napadu Danska je povela 22:21. Na 14 minuta do kraja, bilo je plus tri za tim sa sjevera Evrope sa 24:21.

Na kraju je bilo 30:26, a najviše golova je dala Kristina Kristijansen - 10. Ujedno je proglašena i za najbolju igračicu na meču.

U 17.15 časova počeće borba za zlatnu medalju, između Srbije i Brazila. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније