Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

19. 12. 2013. 18:04 >> 18:43
2

PONOSAN

Selektor Poljske: Imamo sjajan tim

Selektor rukometašica Poljske Kim Rasmusen izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Srbije u polufinalu Svejtskog prvenstva i dodao da njegova ekipa spremno ulazi u taj meč.

"Biće teška utakmica, pogotovo jer igraju pred svojim navijačima, koji prave odličnu atmosferu. Mi smo spremni za taj meč, motivisani i vjerujemo u uspjeh. Naše putovanje nije gotovo, siguran sam da možemo da pobijedimo, imamo sjajan tim", rekao je Rasmusen

Poljska je juče u Novom Sadu šokirala Francusku, slavila 22:21 I plasirala se među četiri najbolje selekcije na Svjetskom prvenstvu u Srbiji.

"Osjećaj je nevjerovatan što sam ovdje, što smo napravili ovakav rezultat. Ponosan sam. Još bolji je što ćemo igrati pred punom halom protiv domaćina. Da mi je neko prije prvenstva rekao da ću sejdeti na konferenciji za novinare uoči polufinalne utakmice, pomislio bih da je taj čovjek lud", rekao je Rasmusen.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније