Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

16. 12. 2013. 11:51 >> 11:56
9

NIJE SMAK SVIJETA

Adžić: One su za mene još uvijek zlatne lavice

U ovo vrijeme prošle godine upravo u Srbiji, Dagan Adžić je sa svojim damama harao na Evropskom prvenstvu, dok je sada priča u „Kombank Areni“ tužnija, ali svakako nije smak svijeta.

Šta je prouzrokovalo ovakav rezultat?

"Bilo je problema u svim segmentima igre. Nije ni odbrana bila dobra u prvo poluvrijeme, nije bilo dobro vraćanje i jednostavno nijesmo ispoštovali neke stvari koje smo dogovorili, ali jednostavno je Danska u ovom momentu bila spremnija. Nije smak svijeta, kako se pobjeđuju tako i gube utakmice", kazao je Adžić.

Selektor Danske u 54. minutu mijenja kompletnu bekovsku postavu, da li je i to naš veliki problem, što imamo mali fond kvalitetnih igračica?

"Danska je Danska, a Crna Gora je Crna Gora. Kada neko napravi što su napravile "lavice" sa 30 registrovanih igrača onda ćemo o tome razgovarati", istakao je selektor crnogorske reprezentacije.

Odavno na klupi nijeste djelovali tako nervozno?

"Jednostavno ne volim kada primamo lake golove, neke stvari nijesmo ispoštovali od početka, ali ipak ne mogu to ovim djevojkama da zamjerim. One su za mene još uvijek zlatne lavice i mnogo mi je žao što su sada uplakane, ali jednostavno to je sport", zaključio je Adžić.


Jan Pitlik, selektor Danske: Ovo je bila odlična utakmica i velika pobjeda. Još sam pod pozitivnim utiscima. Nije lako eliminisati šampiona Evrope. Napravili smo veliku stvar za naš rukomet i mogu biti ponosan na moje igračice. Igrali smo onako kako smo se dogovorili, a imali smo i pravog golmana.

(handballme.me)

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније