Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

M.M.Lj. [ Portal RTCG ]

28. 01. 2022. 09:47 >> 10:34
6

SIMIĆ

"Lavovi" na EP postavili temelj za budućnost

Crnogorski reprezentativac Nebojša Simić kaže da je rezultat koji su naši rukometaši postigli na Evropskom prvenstvu u Budimpešti temelj za budućnost. Ističe da je jako ponosan na uspjeh ekipe i da je podmladak “nosio” ekipu.

Simić kaže da su rukometaši bili iznenađeni kada su im zablistale crnogorske zastave na aerodromu. Iako su znali da im se sprema doček, nijesu očekivali takvu atmosferu.

“Biti cijenjen u svojoj državi je nešto neprocjenjivo. To je zemlja u kojoj sam išao školu, gdje su moji prijatelji, porodca, tako da se čovjek osjeća ponosno što je Crnogorac”, kaže Nebojša u Jutarnjem programu TVCG.

Kada se pogledaju dosadašnji učici reprezentacije smatra da je ova generacija uspjela da preskoči pet koraka.

“Odjednom smo uspjeli da porazimo dvije reprezentacije u grupi, ulazimo u drugi fazu, a u drugoj fazi se nalaze sve reprezentacije koje imaju kontinuitet osvajanja prvenstava i mi  u takvoj atmosferi uspijevamo da porazimo Hrvatsku. Zato nas je ponijela neka euforija, da možda možemo da se borimo za medalju, ali u životu se mora raditi korak po korak, ne može se preskočiti nekoliko stepenica”, kazao je on.

Smatra da je maksimum bila pobjeda protiv Holandije.

“Mislim da je to odlično i da je dobar temelj za budućnost”, kazao je on.

Rekao je da je podmladak u reprezentaciji doprinio dobrom rezultatu.

“Radojica Čepić je veliko otkrtovenje reprezentacije. On je dijete od 19 godina koje nas je onako povuklo protiv Slovenije, mislim da je nešto nevjerovatno. To je nešto što me raduje”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније