Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

26. 01. 2022. 17:42 >> 17:59
2

EKIPA POKAZALA KARAKTER NA EP

Vujović: Nije problem ni da se skoči preko reklama za gol

Miloš Vujović, lijevo krilo crnogorske reprezentacije, istakao je da je zalaganjem na terenu htio da se zahvali navijačima , koji su tokom prvenstva pružali veliku pordšku "lavovima".

On je protiv Islanda postgigao čak 11 golova.

“Ova energija koju sam noćas pokazao je reper kako svaki igrač treba da se bori za svoju državu. Nije problem ni da se skoči preko reklama za gol, samo da bi naš narod bio ponosan i srećan.Tokom utakmice ne razmišljam o procentu šuta. U mojoj glavi se samo vrti kako bi se rezultat poboljšao. Htio sam da izgaram na terenu i da se zahvalim narodu koji nas je podržavao prethodnih dana. Ponosan sam na sve njih, a nadam se i da su oni na nas”, rekao je Vujović za RTCG.

Vujović je kazao da je ekipa pokazala karakter.

“Imali smo mnogo problema sa igračima i trenerom. Bila je veoma konfuzna situacija. Međutim, pokazali smo karakter, pobijedili tri moćne selekcije, Makedoniju, Sloveniju i Hrvatsku. Crna Gora ima sinove koji su spremni da ginu za nju. I večeras smo dali maksimum, iako nije bilo dovoljno. Island je odlična ekipa i sada će pokušati da osvoje medalju”, zaključio je Vujović.

Golman Nebojša Simić kazao je da je ponosan na reprezentaciju Crne Gore i da je opšti utisak nastupa crnogorskih rukometaša na Evropskom prvenstvu nevjerovatan.

On je, govoreći o utakmici sa Islandom i porazu od 34:24, kazao da su crnogorski rukometaši odigrali dva različita poluvremena.

"U prvom nam se dešavaju situacije da ne igramo sa istom energijom i žarom. Ekipa kao što je Island ne može se dobiti samo na srčanost. Imaju vikinški duh, bore se. Trebalo je da budemo pametniji u nekim situacijama. Na svakoj poziciji, osim lijevog krila su bili bolji. Zaslužili su pobjedu", rekao je Simić za RTCG.

On je istakao da su rukometaši ostvarili najveći uspjeh u istoriji crnogorskog rukometa.

"Napravili smo pet koraka unaprijed. Proći u glavnu rundu je velika stvar. Onda smo dobili Hrvatsku i pokazali da nijesmo tu došli slučajno. Protiv Holandije smo imali veliku šansu, nijesmo je iskoristili, a protiv Francuske smo odigrali dobar meč, oni su bili nadmoćniji. Opšti utisak je nevjerovatan - ponosan sam na ekipu. Nedostaje nam iskustvo, koje smo dobili na ovom prvenstvu", zaključio je Simić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније