Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

26. 01. 2022. 17:24   >>  17:27

ROGANOVIĆ PORUČIO

Island spremnija ekipa, momci će tek obarati rekorde

Selektor Zoran Roganović kazao je da su dva ubjedljiva poraza na kraju Evropskog prvenstva malo pokvarila utisak, ali da je ekipa napravila ogroman uspjeh.

"Lavovi" su danas poraženi od Islanda 34:24, na oproštaju od Evropskog prvenstva.

“Malo sam nezadovoljan, jer su poslije onih pobjeda bila veća očekivanja i kod nas i javnosti. Iskreno, ovo je najveći uspjeh koji je selekcija napravila dosad. Čestitam momcima što obaraju rekorde i obaraće ih. Postoji par stvari koje mogu da se poprave i vjerujem da će to i biti u budućnosti”, rekao je Roganović za RTCG.

Selektor je istakao da treba još raditi na fizičkoj spremi, te da ćemo tada moći da pariramo najboljim selekcijama.

“Baš smo imali dosta problema tokom prvih 30 minuta. Nismo dobro otvorili utakmicu i to nije dobro izgledalo. Pokušali smo da se vratimo u nastavku, došli na minus pet, ali nije bilo dovoljno. Island je spremnija ekipa, kao što su to Francuska i Danska. Poslije svega treba što više obratiti pažnju na fizički status igrača. Mislim da samo u tome ne možemo da odgovorimo nekim timovima", kazao je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније