Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 01. 2022. 16:45   >>  16:46 2

VAŽAN MEČ PROTIV ISLANDA

Roganović: Izvući ćemo posljednji atom snage

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović kazao je da je njegova ekipa umorna, ali da će izvući posljednji atom snage da pobijedi Island.

On se još jednom osvrnuo na utakmicu sa Francuzima, u kojoj je naš tim parirao gigantu 20-ak minuta.

"Francuska je u ovom trenutku bolja i to bi trebalo reći. Sigurno je da smo propustili neke šanse u 1. poluvremenu, mogli smo da ga završimo i sa vođstvom, a to nas je skupo koštalo. Nametnuli su svoj ritam, počeli da melju, jer su fizički dominantniji. Izvući ćemo pouke, jer nas čeka još posla do kraja prvenstva", kazao je selektor.

Kovid je napravio problem svim selekcijama.

"Umor naravno stiže. Sve što smo radili od ljetos je palo u vodu zbog kovida, prehlada... To svako mora da razumije. Nisam ni htio da pričam o tome, gledam da zaštitim ekipu, ali su se oni otvorili. Sigurno je da ćemo izvući posljednji atom snage, jer je utakmica sa Islandom veoma važna za sve nas”, kazao je selektor.

On je istakao da je ekipa uprkos svim problemima postgla mnogo na Evropskom prvenstvu.

"Ovo je sljedeća stepenica o kojoj smo pričali, a mi iz stručnog štaba obećali poslije prošlog Eura, da ova ekipa ima potencijal da ide naprijed. Nadmašili smo čak neke planove, a siguran sam da ćemo dati sve od sebe i sjutra da napravimo još više. Korona je poremetila dosta ekipa, osciliraju kako se desi neki slučaj. Sve najbolje ekipe poslije značajnog meča ili pobjede padnu, što je normalno. To se desilo nama poslije Hrvatske, možda smo se ispraznili do kraja. Ali, svi momci su stegli zube, možda se i mi poslije dva vezana poraza izdignemo i pokažemo da možemo da igramo protiv Islanda”, zaključio je Roganović.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније